Negocierile dintre finanțatorul Armando Popescu şi reprezentanţii Performanţei Ighiu au eşuat

Îndosariat în: Sport |

Pentru moment, negocierile dintre finanțatorul Armando Popescu şi reprezentanţii Performanţei Ighiu au eşuat, motivul fiind neconcordanţele în privinţa bugetului ce urma să fie asigurat de cele două părţi pentru retur.

A picat înţelegerea, întrucât bugetul propus nu este acceptabil din punctul nostru de vedere, nu puteam acoperi o sumă atât de mare. Noi vrem să continum activitatea în Liga a 3-a şi încercăm să o facem pe fondurile şi resursele noastre”, a precizat primarul Ighiului Traian Rusu.

Fostul finanţator al Şurianului Sebeş nu a fost multumit de suma vehiculată de oficialii divizionarei terţe şi în consecinţă proiectul comun a intrat în impas, deocamdată, cu toate că astăzi ar urma să mai existe o încă o întâlnire pe tema colaborării între Armando Popescu şi Performanţa Ighiu.

• Dinspre Ighiu, 150.000 de lei

Până la finele acestei luni, mai precis la începutul săptămânii viitoare, va avea loc o şedinţă de Consiliu Local al comunei Ighiu, în care se speră a fi votată alocarea de fonduri pentru echipa de fotbal, suma vehiculată fiind de 150.000 de lei până la finele campionatului. Asta pentru a fi evitat abandonul competiţional şi retragerea din Liga a 3-a. Performanţa Ighiu a mai reziliat contractele cu încă trei jucători, Tiut, Keita şi Gîţ, Cornea poate fi trecut şi el la „capitolul” plecări, juniorul fiind plecat din ţară, în Germania, astfel că, actualmente formaţia de Liga a 3-a mai contează pe 7 jucători, fraţii Ovidiu şi Silviu Turuş, Fetiţa, Circov, Buda, G. Toma şi Oţoiu, însă ultimul va pleca în Spania.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro