Nicolae Sântimbrean nu mai este susținut de către PNL pentru şefia POS DRU Alba

Îndosariat în: Politică |

PNL Alba prezintă scuze publice pentru episodul nefericit în care a fost implicat vicepreședintele TNL, Nicolae Sîntimbrean.

Fiecare om poate greși în viață și fiecare dă socoteală pentru faptele lui. Un om a greșit, ca foarte mulți din lumea asta, și a plătit factura gestului său, care poate fi explicat și astfel decât poate s-a reținut în presă. Acum se cere, practic, ca același om care a greșit și a plătit pentru asta, să fie din nou sancționat, pentru aceeași faptă. Este dreptul presei să informeze și să solicite demisii, la fel cum și vicepreședintele TNL are dreptul de a nu fi sancționat de două ori, pentru aceeași faptă.

PNL Alba nu susține nicio persoană pentru a ocupa șefia POS DRU, dar nici nu poate împiedica pe nimeni, căruia nu-i este îngrădit acest drept prin lege, să se prezinte la concurs. De altfel, vicepreședintele TNL s-a prezentat și nu a promovat concursul.

În altă ordine de idei, reluarea unor teme vechi, cum este cazul primarului de la Blandiana, în condițiile în care majoritatea primarilor, indiferent de culoarea lor politică, au plângeri penale, este de natură să denatureze imaginea unui partid care are peste 4000 de membri la nivel județean. Generalizarea nu face decât să culpabilizeze și să afecteze un întreg partid, ceea ce nu este nici corect și nici echidistant.

Atacurile la adresa liderilor naționali și locali ai partidului, Crin Antonescu și Teodor Atanasiu, aleși la alegerile parlamentare în primele 3 locuri, pe țară, ca număr de voturi, nu pot fi justificate decât printr-o înclinare nefericită a echidistanței jurnalistice. Acești politicieni sunt reprezentativi, fiecare în colegiul său, fiind aleși de cetățeni prin vot uninominal.

Biroul de presă al PNL Alba

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.