Norica Nicolai, europarlamentar PNL: „Nu sunt de acord cu fuziunea și nu mai intenționez să accept golănii”

Îndosariat în: Politică |

Norica-NicolaiNorica Nicolai se opune fuziunii prin comasare cu PDL, precizând că s-a săturat de “golănii” și așteaptă ca în PNL deciziile să fie conform statutului.

“Nu sunt momentan în țară, nu știu exact declarațiile, dar pot nega ferm orice legătură cu gruparea Tăriceanu. Mă declar un susținător al amendamentului Quintus, ca orice asociere cu PDL să nu afecteze numele, doctrina și identitatea. Mă voi bate din interior pentru a păstra aceste valori. Nu sunt de acord cu fuzionarea prin comasare, ci poate prin absorbție. dacă vor să vină în partid, în PNL, îi primim, dar ce se face stabilește congresul. Nu comentez vorbe. Unul spune una, altul spune alta”, a declarat Nicolai pentru DC News.

“M-am săturat de golănii. Vreau să văd deciziile aprobate statutar, la Congres, nu cred în promisiuni. Cred că președintele trebuia să mă cheme, căci fac parte din Comisia de Statut, și ar fi trebuit să cunosc ce modificări se vor propune. Nu m-au convocat, până astăzi, cu două săptămâni înainte de Congres. Aștept. Nu voi accepta nimic nestatutar, mă voi bate din PNL pentru acest partid”, a spus europarlamentarul.

Totodată, europarlamentarul Norica Nicolai ar fi infirmat declarația lui Radu Stroe potrivit căreia ar susține grupul de inițiativă înființat de Tăriceanu. Congresul PNL se desfășoară la 28 – 29 iunie, când va fi ales noul președinte al partidului, noul BPN, dar unde vor fi votate și modificări ale statutului.

sursa: dcnews

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.