Nou eșec umilitor pentru „alb-negrii”: CSC Ghiroda și Giarmata Vii – Unirea Alba Iulia 3-1 (2-0)

Îndosariat în: Sport |

În ciuda amenințărilor venite dinspre conducere, „alb-negrii” conduși de Adrian Bicheși continuă picajul, neregăsindu-de în ultimele runde, mai precis după partida disputată în Cupa României, la Zlatna, cu FCSB.

Ultima contraeprformanță a fost înregistrată la deplasarea de la Ghiroda, unde echipa din Cetatea Marii Unrii a înregistrat cel mai rușinos rezultat al stagiunii, scor 1-3 (0-2) cu CSC Giroda și Giarmata Vii.

De la echipa cu pretenții mult trâmbițate, Unirea Alba Iulia a devenit o echipă anonimă a Seriei a 4-a, care trebuie să conștientizeze că a intrat în hora retrogradării!
„Alb-negrii” sunt în criză totală, adunând șapte jocuri fără a cunoaște gustul victoriei. Efectiv o mare dezamăgire a candidatei anunțate la promovare, ce a alunecat în mediocritate la mijlocul turului, după o înfrângere sinonimă cu degringolada.

• Bicheși: „Se pare că criza continuă”

Din păcate nu am reușit să-l anihilăm pe Barany și asta ne-a costat. Se pare că criza continuă. Nu pot că jucătorii nu au vrut să joaca, dar am făcut prea multe greșeli în faza defensivă și asta ne-a costat. Ne lovim în continuare de indecizii în ofensivă, dacă marcam jumătate din ocaziile avute altfel stăteau lucuruile. Am avut ocazii îm monente cheie, au fost oportunități prin S. Mureșan, Al. Giurgiu, R. Ivan sau An. David. Bineînțeles că nu mă așteptam să pierdem și  e firesc să fiu supărat pentru eșec și această serie„, a precizat antrenorul Adrian Bicheși.

CSC Ghiroda: Filip-Andrei – Horcea, R. Mureșan, Mancaș, Saizu, Jichici, M. Semeniuc, Hotca, Șofran, Barany, Guricici; rezerve M. Gakoc, D. Ciobanu, Berivoescu, Holovcici, Țugui, Vasiliu, Totic. Antrenor Remus Steop.

Unirea: Sporea –  R. Ivan (81, F. Morar). Scrob (76, Tat), Potopea, Vitinha – I. Grozav – Davidaș (46, An. David), Selagea, P. Păcurar, Cl. Marcu (65, Al. Giurgiu) – S. Mureșan; rezerve Căt. Suciu –  Petruse, L. Dan. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu, Raul Oargă.

Arbitri Al. Șuvar (Sibiu), V. Duță (Avrig), D. Nagy (Mediaș) Observatori S. Mocanu (Arad), N. Dima (Gorj).

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.