Nouă organigramă la Performanța Ighiu: Dan Ursu – preşedintele clubului, Ion Ilie – propus pentru a fi director tehnic

Îndosariat în: Sport |

După ce a fost preluată oficial ieri de căre investitorul Armano Popescu, Performanţa Ighiu se reorganizează din mers, stabilindu-se noua organigramă a echipei de Liga a 3-a, după implicarea lui Armando Popescu. Astfel în funcţia de preşedinte va fi instalat Dan Nicolae Ursu (41 de ani), Gheorghe Dănilă, fostul preşedinte va fi vicepreşedinte, iar Raul Oargă va fi secretar.

La doar o zi de la reluarea activităţii, formaţia din Ighiu face primele mutări în plan organizatoric, renunţându-se şi la colaborarea cu Vasile Ursu, cel care a condus echipa în turul campionatului, după demiterea lui Adorian Himcinschi, deşi antrenorul albaiulian ar fi putut îndeplini rolul de director tehnic.

Aceasta este organigrama clubului cu care vom merge în retur. Cu Ion Ilie s-au purtat deja discuţii şi sperăm să accepte„, a confirmat Armando Popescu.

De asemenea, sunt şanse mari ca Ion Ilie, actualmente în cadrul AJF Alba, antrenor ce are documentele necesare pentru a activa în eşalonul terţ să fie director tehnic, pentru a-i uşura asfel misunea antrenorului principal Mihai Manea din punct de vedere regulamentar.

Jurist la Banca „Transilvania”, Dan Ursu este un apropiat al sportului judeţean, acesta evoluând ca şi atacant la Inter Ciugud, în Liga a IV-a. În plus este un recunoscut jucător de golf, un pasionat al acestui fenoment şi este implicat în activitatea de la baza sportivă „Fair Play” Alba Iulia.

De asemenea, la antrenamentele conduse de Mihai Manea se va prezenta juniorul Opriţa (ex-uniristul, fost la Transalpina Şugag). Sâmbătă, la ora 15.00, divizionara terţă va susţine întâiul amical, cu Transalpina Şugag, la Ighiu.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro