Noul șef al BCCO Alba Iulia este începând de astăzi comisarul de poliție Mircea Mărginean

Îndosariat în: Actualitate |

Mircea-Marginean-BCCO-Alba-IuliaÎncepând de astăzi, comisarul de poliție Mircea Mărginean este, oficial, noul șef al BCCO Alba Iulia. Anunțul a fost făcut de Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La data de 6 august a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliției Române s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcțiilor de șefi ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia. În urma evaluării, comisarul de poliție Mărginean Mircea a fost declarat admis la concursul organizat pentru funcția de șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia”, se precizează în comunicatul de presă.

Reamintim că postul de șef al BCCO Alba Iulia a fost deținut de comisarul Traian Berbeceanu până în toamna anului trecut, când a fost arestat fiind învinuit de corupție.

Mircea Mărginean a fost desemnat să conducă brigada, începând din luna februarie a.c., ca interimar, până în luna iulie când postul a fost scos la concurs de Inspectoratul General al Poliției Române.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.