Nu mai puțin de 62 de șoferi au picat în plasa polițiștilor din Alba Iulia, în urma unei acțiuni organizată cu scopul creşterii siguranţei rutiere

Îndosariat în: Actualitate |

În cursul nopții de 12/13 mai 2018, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului şi a localităţilor rurale arondate, o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranţei rutiere şi depistarea conducătorilor auto ce nu respectă regulile privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi 67 de conducători auto ce au încălcat regulile de circulaţia, cei mai mulţi (52) fiind sancţionaţi pentru depăşirea limitei legale de viteză.

Poliţiştii au depistat doi şoferi ce erau sub influenţa băuturilor alcoolice, cărora,  complementar sancțiunii contravenţionale aplicate, l-au fost suspendate permisele de conducere. Alţii doi conducători auto au rămas fără permis de conducere, pentru alte abateri (depăşirea, cu peste 50 de kilometri/oră a limitei legale de viteză şi angajarea în depăşire într-o zonă în care această manevră este interzisă).

Totodată, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni la regimul rutier.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.