O delegație a PSD Alba va participa, în perioada 8-10 Martie, la PES Activists Forum care va avea loc la Budapesta

Îndosariat în: Politică |

Cinci membri ai PSD Alba vor participa, în perioada 8-10 martie, la PES Activists Forum de la Budapesta.

Este vorba despre vicepreședinții PSD Alba Iulia Bogdan Medrea și Horațiu Clepan, președintele PES Activists România, Victor Negrescu, coordonatorul PES Activists Alba Bogdan Cristea și președințele Ligii tinerilor întreprinzători Petru Molnar care vor participa la eveniment alături de alți 30 de membrii din toată țara.

Sâmbătă, 9 martie, la întâlnirea de la Budapesta va fi prezent și premierul României, Victor Ponta.

PES Activists Forum este o întâlnire anuală a membrilor organizațiilor din toate statele membre ale Uniunii Europene. PES Activists sunt organizaţii în care membrii şi simpatizanţii de stânga pot activa direct la nivelul politicii europene prin intermediul Partidului Socialiştilor Europeni (PES) şi reţelei de simpatizanţi existentă la nivelul tuturor ţărilor membre UE.

În prezent în România există peste 2.000 de membrii PES Activists iar organizaţia se mândreşte cu o medie de 3 evenimente pe lună şi aproximativ 300 de acţiuni organizate de la înfiinţarea sa în 2007.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.