O femeie a fost găsită fără suflare în propria gospodărie din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba și polițiștii de la IPJ Alba fac cercetări pentru o moarte suspectă  petrecută în Cartierul Partoș din Alba Iulia.

Din primele date, o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost găsită moartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în spațiul dintre curtea și grădina casei, iar fiul acesteia, de aproximativ 53 de ani, a fost găsit în casă cu leziuni grave, fără cunoștință, și a fost transportat la spital. Primele informații arată că persoane necunoscute ar fi pătruns în curte, cel mai probabil în scop de jaf. Atât femeia decedată, cât și fiul acesteia, prezentau lovituri la nivelul feței.

Potrivit unor surse, cazul a fost semnalat, sâmbătă dimineața, de către un văr al bărbatului, care ar locui în apropiere. Acesta a alertat poliția după ce nu a putut lua legătura cu familia și și-a dat seama că ceva nu e în regulă.

Locuința se află pe strada Regimentul V Vânători.

Cazul a fost confirmat de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care au precizat că s-a început o anchetă pentru moarte suspectă, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările în care s-a produs. Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei crime.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro