O femeie de 40 de ani din Alba Iulia a dat dovada de spirit civic și a predat poliției un portmoneu pe care l-a găsit pe o bancă din parcul de pe strada I.C. Bărianu

Îndosariat în: Actualitate |

O femeie din Alba Iulia a predat poliţiei un portmoneu în care erau bani, acte de identitate, documente şi carduri, ce l-a găsit pe o bancă din parc. Poliţiştii îi adresează, în mod public, felicitări, pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

La data de 18.09.2017,  la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat o femeie în vârstă de 40 ani, din Alba Iulia, care a predat un portmoneu în care se afla suma de 73 de lei, mai multe carduri bancare, documente de identitate şi alte acte, despre care a declarat că l-a găsit pe o bancă din parcul de pe strada IC Bărianu.

Poliţiştii au identificat persoana ce şi-a pierdut portmoneul şi i l-au restituit, iar pe doamna, care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit, au felicitat-o.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro