O femeie din Alba Iulia a fost ameninţată de un vecin că-i vor fi rupte picioarele şi-i va fi incendiată casa

Îndosariat în: Actualitate |

hot-porumbei-jandarmi-alba-iuliaDupă ce a fost ameninţată de un vecin că-i vor fi rupte picioarele şi va fi incendiată casa, o femeie din Alba Iulia a sunat la 112 şi cerut ajutor. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a aplanat incidentul.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “scandalul a izbucnit miercuri, 9 aprilie a.c., la halda de steril din cartierul albaiulian Bărăbanţ. Din primele verificări, se pare că între M.O. (36 de ani) şi o vecină în vârstă de 61 de ani  există neînţelegeri mai vechi, fapt pentru care, de-a lungul timpului, femeia a solicitat de mai multe ori prezenţa forţelor de ordine.

Deoarece, câteva dintre intervenţiile acestora au fost urmate de constatarea vinovăţiei bărbatului, acesta a considerat-o pe femeie direct răspunzătoare pentru sancţiunile contravenţionale care i-au fost aplicate. Prin urmare, întâlnind-o singură, i-a pus în vedere că, dacă mai solicită ajutor la 112 şi el va mai primi vreo amendă, îi va rupe picioarele şi-i va da foc la casă. Jandarmii au intervenit oportun, au aplanat conflictul şi au prevenit escaladarea violenţei.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către M.O. a infracţiunii de ameninţare, pe numele acestuia  a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, acesta fiind înaintat organelor de urmărire penală, ca act de sesizare.”

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.