O femeie din Alba Iulia salvată la timp de jandarmi după ce a fost surprinsă de soț cu amantul în casă

Îndosariat în: Actualitate |

jandarmi-amenda-alba-iuliaDupă ce a surprinsă cu amantul în casă, o femeie din Alba Iulia a fost bătută de soţul gelos. Jandarmii au intervenit, iar bărbatul riscă să fie cercetat penal.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “fapta a fost semnalată de victimă prin apel la 112 şi s-a petrecut sâmbătă, 21 iunie a.c., la ora 01.00, pe strada Orizontului din municipiul Alba Iulia.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a găsit-o pe apelantă speriată şi cu urme de lovituri pe faţă. Aceasta a relatat că a fost lovită în mod repetat de soţul său, ca urmare a faptului că acesta nu este de acord cu intenţia femeii de a divorţa.

În fapt, cei doi locuiesc separat şi, în urmă cu două zile, ca urmare a unei vizite inopinate, bărbatul şi-a găsit soţia în compania unui vecin. Cu acea ocazie nu şi-a “putut exprima nemulţumirea” deoarece, potrivit spuselor femeii, era în “ inferioritate”, dar sâmbătă, singur cu aceasta, se pare că a prins curaj şi a provocat un scandal pe parcursul căruia violenţa verbală a evoluat spre violenţă fizică. Intervenţia jandarmilor a prevenit apariţia unor vătămări corporale grave.

Victima a primit îngrijiri de specialitate de la un echipaj de la ambulanţă după care a fost transportată la spital pentru continuarea investigaţilor medicale. Agresorul a fost identificat ca fiind Cătălin V.C. (40 de ani), domiciliat în Alba Iulia şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.”

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.