O nouă înfrângere pentru „alb-negrii” în amicale: Unirea Alba Iulia – Gaz Metan Mediaș 1-3 (0-3)

Îndosariat în: Sport |

După ce sâmbătă „alb-negrii” au pierdut la Petroșani, cu ACS Energeticianul, Unirea Alba Iulia suferit cel de-al doilea eșec amical la rând, la Galtiu, 1-3 (0-3) cu Gaz Metan Mediaș.

În prima repriză, „găzarii” conduși de Flaviu Boroncoi, (în fapt echipa Under 19, care a jucat finala națională pe „Cetate”) au profitat din plin de degringolada din defensiva adversă marcând de trei ori, prin Hăjmășan (24), Al. Buziuc (38) și P. Costea (41).

După pauză, în minutul 69, Davidaș a înscris după o acțiune personală, fază la care mingea a pătruns în poartă prin plasa ruptă.

Pe margine, alături de Mihai Dăscălescu a stat Armando Popescu, în prima repriză, în primul unsprezece al Unirii a apărut Petruse (rezerve Cordoș și Zsigmond), trei echipieri ai Performanței Ighiu, semn că e posibilă  o colaborare, dar și portarul Sporea. Printre spectatori a fost și S. Mureșan (Industria Galda) – discuțiile pentru trecerea sa la Unirea urmând să se poarte mâine, dar și Ioan Mărginean Limoniu, ce în actul secund a avut un diferent verbal încins cu Paul Păcurar, fost echipier al Gazului, după un fault al uniristului.

Unirea: Sporea – F. Morar, I. Grozav, Ad. Matei, Petruse – Al. Giurgiu, Goguța – Boboia, P. Păcurar,. Davidaș – Captiu; rezerve Căt. Suciu, N. Rus, Scrob, Tat, E. Codrea, V. Domșa (a intrat în primul mitan în locul lui Captiu, accidentat), M. Găldean, Cr. Păcurar, Pojar, R. Cordoș. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Raul Oargă. Absenți, din motive medicale Cl. Oara, Selagea, Vitinha, Onacă, Bîrdea, plus S. Iacșa (învoit); nu au evoluat Petric și Adam, la Schiau – s-a renunțat.

Gaz Metan Mediaș: D. Cristea – G. Ciobanu, D. Pop, Jica, R. Trif – Socaci, Bîrză – Costea, Hăjmășan, Ilaș – Al. Buziuc; rezerve Al. Dancu, Malek, Capră, S, Iorga, Băcilă, Doda, Sîncelean. Antrenori Constantin Hanc și Flaviu Boroncoi.

Unirea mai joacă un amical sâmbătă, cu CNS Cetate Deva, echipă care este în negocieri avansate cu Fetița (Performanța Ighiu).

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.