O nouă înfrângere pentru „alb-negrii” în meciurile de pregătire: Sportul Petrești – Unirea Alba Iulia 2-1 (0-1)

Îndosariat în: Sport |

Unirea Alba Iulia a pierdut partida de verificare disputată pe stadionul pe „Pielarul” din Sebeș, cu Sportul Petrești, ocupanta ultimei trepte a podiumului în Liga a IV-a la finele turului, scor 1-2 (1-0).

Rezultatul este just, după modul cum s-au derulat ostilitățile, echipa din eșalonul inferior întorcând rezultatul la reluare, golul egalizator fiind reușit de Afrapt, noul transfer, de la Metalurgistul Cugir.

Trupa lui Doru Oancea este la primul succes în jocurile de verificare ale iernii, iar „alb-negrii” au în palmares o victorie (3-1 cu CIL Blaj) și două înfrângeri (1-3 cu „U” Cluj și 1-2 cu Sportul Petrești).

Într-un moment în care cazdele controlau ostilitățile, uniriștii au deschis scorul prin Captiu (29, după o lovitură liberă executată de Selagea și o reluare în bară a lui B. Ștef). La reluare, scorul a fost întors prin reușitele lui Afrapt (62, după o lovitură liberă) și Cr. Popa (88, a finalizat un contraatac), divizionara terță având un efectiv din care au lipsit, din diverse motive, 10 jucători.

A fost un duel între formații ce au suportat modificări pe banca tehnică în intersezon, Adrian Bicheși preluând Unirea Alba Iulia, iar Doru Oancea a fost instalat la cârma formației petreștene.

Sportul: D. Pop – B. Samoilă, Borșoi, Panfiloiu, Ov. Stancu – Javla, Ludwig – D. Ianc, Bălaș, N. Albu – Afrapt (ex-Metalurgistul Cugir); au intrat Dobre, T. Mărginean, S. Gheorghe, Vîjdea (Metalurgistul Cugir, s-a pregătit două săptămâni cu Unirea Alba Iulia), Buligă, Cr. Popa, Bleza (Sava și Cristurean, doar spectatori).

Unirea: Căt. Suciu – F. Morar, Onacă, R. Scrob, Pojar – B. Ștef, De Marco, Goguța, Davidaș – Selagea, Captiu; au  mai intrat Ov. Lazăr, Al. Man, Boboia, Schiau, M. Oprea, S. Iacșa, Adam.

10 absenți: Petric, A. Matei, Cr. Păcurar, Al. Giurgiu, I. Grozav, Tat, Fulea, Lăsconi, An. David, N. Rus

„Alb-negrii” mai întâlnesc pe CFR Cluj II (14 februarie, deplasare), CS Hunedoara – o dublă (17 şi 24 februarie) şi CNS Cetate Deva (21 februarie).

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.