O nouă victorie în amicale pentru echipa lui Mihai Manea: FC Hermannstadt II – Performanţa Ighiu 0-2 (0-1)

Îndosariat în: Sport |

Performanţa Ighiu a învins în deplasare, scor 2-0 (1-0), într-un meci amical disputat în nocturnă, pe un teren sintetic, acoperit de zăpadă, pe FC Hermannstadt II, echipă ce activează în Liga a IV-a Sibiu.

Golurile formaţiei conduse de Mihai Manea şi Raul Oargă au fost înscrise de Miroiu (14) – jucător venit de la Pandurii Tg. Jiu şi S. Turuş (50).

Divizionara terţă a mai înregimentat încă trei jucători: fundaşul Miroiu, venit de la Pandurii Tg. Jiu (în vară s-a pregătit cu Metalurgistul Cugir), apărătorul stânga Ciochină (ACSM Codlea, fost la Unirea Tărlungeni) şi Rareş Gânscă – ce va îndeplini rolul de al treilea portar, dar se va ocupa şi de pregătirea portarilor.

Performanţa Ighiu l-a cedat pe Cornea la CNS Cetate Deva, iar gruparea ighiană a depus recurs la hotărârea CNSL în cazul „Keita”

Performanţa: Dr. Pop – Miroiu, Potopea, I. Grozav, An. Mărginean – Trifa, Oniche – Fetiţa, M. Cristea, Circov – Seiwerth; au mai intrat Zăvoi, Tineiu, Coltor, Opriţa, Cr. Păcurar, Cl. Oara, S. Turuş, Ciochină; absenţi din diferite motive Iclănzan, D. Mărginean, Buda.

Se caută un partener pentru un ultim joc de verificare în weekend. În acelaşi context, partida amicală AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Metalurgistul Cugir prevăzută pentru mâine nu se va mai disputa, gruparea de sub Drăgana având posibilitatea de a întâlni Şurianu Sebeş.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro