O persoană și-a pierdut viața după ce un autoturism a fost spulberat de un TIR, pe șoseaua de centură a municipiului ALBA IULIA

Îndosariat în: Actualitate |

Un accident rutier soldat cu decesul unei persoane s-a produs, în această seară, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, a anunțat Poliția Alba.

Alte persoane rănite primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Din primele date, este vorba despre o coliziune intre un TIR și un autoturism.

UPDATE 1: Șoferul decedat avea leziuni multiple incompatibile cu viața, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el și au constatat decesul. El a fost scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Persoana decedată conducea un autoturism, iar șoferul TIR-ului este polonez. Polițiștii cercetează dinamica în care s-a produs accidentul.

Traficul pe șoseaua de centură s-a desfășurat cu dificultate circa o oră.

UPDATE 2. Bărbatul decedat este O.M. din comuna Ciugud, comuna Șeușa. Potrivit primelor date, acesta a depășit fără să se asigure și a intrat în TIR. Coliziunea a fost frontală.

Șoferul TIR-ului (cu număr de Polonia) a fost rănit ușor, însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE 3: Șoferul autoturismului a intrat în depășirea unei coloane de mașini și s-a ciocnit frontal cu TIR-ul care venea din sensul opus de mers. Impactul a fost foarte violent, autoturismul fiind distrus, iar TIR-ul, la o distanță de circa 30 de metri, în afara părții carosabile.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro