Oferta la mărţişoare, în Alba Iulia este din ce în ce mai bogată

Îndosariat în: Actualitate |

Odată cu încălzirea vremii oferta la mărţişoare devine din ce în ce mai bogată în Alba Iulia. Chiar dacă mai sunt căteva zile până la 1 martie, albaiulienii au început să cumpere mici cadouri pentru persoanele dragi.

Oferta este una variată, pentru toate gusturile şi toate buzunarele. De la mărţişoare simple, clasice sau haioase, până la podoabe elegante şi mult mai elaborate, albaiulienii au de unde alege. Preţurile sunt cuprinse între 1 leu şi 30 de lei, dar ce mai contează suma, când marţişorul ajunge la rude, persoana iubită sau prieteni apropiaţi. Vânzările încep să crească, după spusele comercianţilor. Aglomeraţia mare este aşteptată în zilele următoare, pentru ca de 1 martie să nu rămână nimeni fără un mic semn al venirii primăverii.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.