Omagiu adus Majestății Sale Regele Mihai I al României de catre ANRM Alba cu ocazia împlinirii a 92 de ani

Îndosariat în: Actualitate |

actiune-anrm-alba-regeCirca 20 de membri și sipatizanți ai filialei din Alba a Alianței Naționale pentru reinstaurarea Monarhiei s-au mobilizat astăzi pentru o acțiune cultural-politică în municipiul Alba Iulia. Nu au protestat, ci au împărțit trecătorilor broșuri și le-au vorbit despre omagiul pe care îl aduc prin getul lor Majestății Sale Regele Mihai al României, care astăzi împlinește 92 de ani.

Începând cu orele 17.30, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, monarhiștii au împărțit peste o mie de pliante cu informații despre Regele Mihai, pentru că astăzi, Majestatea Sa a împlinit 92 de ani.

Potrivit reprezentanților ANRM Alba, mișcarea pro monarhie din România se află într-o puternică expansiune la nivelul întregii țări. Alianța are deja 30 de filiale județene, iar la nivelul județului Alba în ultimele 3-4 luni au fost înființate organizații locale în aproape toate orașele mari.

Potrivit copreședintelui ANRM Alba, Mircea Trifu, În cele aproape 4 luni de la înființarea filialei, este organizată cea de a cincia acțiune de promovare a Casei Regale și a Monarhiei în România. Acesta susține că numărul membrilor și al simpatizanților este în continuă creștere, făcând totodată un apel către toți cei care împărtășesc aceleași valori, să li se alăture. Trifu a mai spus că majoritatea liderilor politici din județul Alba și-au declarat simpatia și susținerea pentru Casa Regală a României.

Printre participanții la eveniment îi amintim pe Cristian Gruița, Mircea Trifu, Radu Urcan, Călin Bogdan, Ioan Chiciudean, Cristi Olteanu, Claudiu Stefani, Radu Călin sau fostul director al APM Alba, care s-a alăturat pe parcurs manifestanților.

Alianța Națională pentru Reinstaurarea Monarhiei a organizat evenimente similare în mai multe orașe din întreaga țară.

Potrivit organizatorilor, la acest gen de manifestări civice participă tot mai multe persoane din județul Alba, care consideră monarhia o alternativă la sistemul actual de putere din România.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.