Onoriu Forda este noul lider al organizației de seniori al PLR, filiala Alba

Îndosariat în: Politică |

Onoriu-Forda-PLRConducerea Partidului Liberal Reformator (PLR) Alba are ca și președinte de seniori, un liberal ieșit la pensie. Este vorba de Onoriu Forda, care a trecut din rândurile PNL în PLR, din susținere pentru Tăriceanu, dar și din admirație pentru conducerea PLR, de la nivel local.

Cel puțin din punct de vedere teoretic Onoriu Forda joacă un rol extrem de important în angrenajul echipei deoarece trebuie să convingă pensionarii să meargă pe ”mâna” lui Tăriceanu și chiar după cum domnia sa a spus, ”cei mai în vârstă sunt oameni care se prezintă la vot”.

”Am intrat în politică și fac eforturi de a fi cât se poate de activ. Mă onorează liderii Partidului Liberal Reformator de la nivelul județului Alba. Sunt oameni care nu au nici o pată, care fac politică din demnitate și convingere. Îmi place să mă ocup de cei care au ieșit la pensie pentru că gândesc descătușat. Cei mai în vârstă sunt oameni care se prezintă la vot mai mult decât tinerii. Bătrânul care merge la vot, merge cu capul liber și cu înțelepciune. Dă un vot pentru binele țării”, a spus Onoriu Forda.

Președintele PLR Alba Ioan Lazăr l-a descris ca o persoană activă, care a pus umărul și în biroul județean al PNL.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.