Opera Comică din Bucureşti va suștine un spectacol la Alba Iulia dedicat Zilei Regalității

Îndosariat în: Actualitate |

Casa-de-Cultura-a-Sindicatelor-Alba-IuliaMarţi, 15 octombrie 2013, la Alba Iulia se sărbătoreşte Ziua Regalităţii, iar cu această ocazie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc un spectacol extraordinar cu soliştii Felicia Filip, Oana Şerban, Raluca Oprea (soprane) Andrei Lazăr (tenor), Vincenţiu Ţăranu şi Daniel Filipescu (baritoni). 

De asemenea, în spectacol este invitată şi trupa de balet a Operei Comice Bucureşti. La Ziua Regalităţii sărbătorită la Alba Iulia va fi prezent principele Radu al României. Intrarea la spectacolul “Regal de toamnă” este gratuită, pe bază de invitaţii, în limita locurilor disponibile în sala de spectacol.

Invitaţiile pot fi ridicate de la Primăria Alba Iulia, camera 114, între orele 11.00-16.00, până luni, 14 octombrie,  inclusiv.Vedeţi aici programul Zilei Regalităţii la Alba Iulia.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.