Paradă cu biciclete decorate cu fructe şi legume, în sunetul fanfarei şi dans de majorete în această dimineață la „Apulum Agraria”

Îndosariat în: Actualitate |

parada-biciclete-apulum-agraria-2013În această dimineață, evenimentele din cadrul târgului „Apulum Agraria” au continuat cu o paradă extraordinară cu biciclete decorate cu fructe şi legume, în sunetul Fanfarei Judeţului Alba. Parada a început la ora 9.30 din capăt la Bulevardul Transilvaniei, iar participanţii au venit spre Piaţa Pascu, acolo unde se desfăşoară de ieri impresionantul târg al agricultorilor din toate zonele ţării. Micile majorete au dat puţină culoare bulevardului din Alba Iulia, iar sunetul fanfarei a dat deşteptarea într-o zi frumoasă de sâmbătă.

A fost o paradă cu totul specială în Alba Iulia, care a stârnit curiozitatea albaiulienilor care au ieşit la balcoane, deşi era o oră matinală pentru o zi de sâmbătă. Participanţii şi-au decorat bicicletele cu mult talent pentru ca mai târziu un concurs cu premii să desemneze cea mai frumos împodobită bicicletă. Toate majoretele au fost premiate pentru efortul depus, iar Fanfara Judeţului Alba a primit aplauzele şi aprecierea spectatorilor pentru spectacolul artistic oferit.

„Imaginea” dimineţii a fost dată de un vârstnic, care după ce a cumpărat ziarul „Unirea” a scos smartphone-ul şi a imortalizat cu zâmbetul pe buze scenele colorate din apropierea Târgului „Apulum Agraria”.

Aceasta este a XXII-a ediţie a Târgului Apulum „Agraria”, iar expozanţii sunt firme din industria alimentară, producători agricoli, crescători de animale şi păsări, cultivatori de flori, pomi fructiferi, producători de vinuri, apicultori, companii furnizoare de utilaje şi echipamente agricole, seminţe şi pesticide.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.