Parc de joacă situat pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia transformat în hotel de oamenii străzii

Îndosariat în: Actualitate |

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÎn urma unor sesizări adresate în scris Poliţiei Locale Alba Iulia, poliţiştii au acţionat duminică 22 septembrie 2013, în zona parcului de joacă situat în preajma blocului 33 de pe str. Vasile Goldiş. La faţa locului, au fost depistate trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care nu-şi justificau prezenţa în zonă.

Aceștia consumau băuturi alcoolice şi aruncaseră diverse ambalaje şi resturi alimentare pe jos, fapte ce sunt sancţionate de legea 61/1991 privind normele de convieţuire socială şi ordine publică şi hotărârea de consiliu local ce reglementează buna gospodărire a municipiului Alba Iulia.

Cei trei au fost sancţionaţi potrivit legii şi, mai mult, au fost puşi să aducă la starea iniţială domeniul public. Mai pe româneşte, asta înseamnă că au fost puşi să adune toate gunoaiele împrăştiate în zonă. După ce s-au luat măsurile de mai sus, petrecăreţii au fost trimişi fiecare la casa lui”, spune Marius Ardelean, purtător de cuvânt al Poliției Locale Alba.

În aceeaşi zonă au mai fost depistate alte două persoane care au transformat în „spaţiu de odihnă” domeniul public unde sunt amplasate pubelele unui magazin. Cei doi s-au dovedit a avea domiciliul în comuna Hopârta, sat Silivaş, jud. Alba. Ca urmare, au fost ridicaţi din zonă şi somaţi să părăsească municipiul Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.