Parcarea magazinului Kaufland din Alba Iulia găzduiește azi și mâine un Târg de produse tradiționale

Îndosariat în: Actualitate |

targ-produse-traditionale-alba-iulia-oct-2016Albaiulienii și toți cei care preferă produsele tradiționale românești sunt așteptați, în acest weekend, la un târg de bunătăți românești în parcarea magazinului Kaufland din municipiul Alba Iulia.

Târgul se desfășoară până duminică, 16 octombrie, iar în căsuțele din lemn, special amenajate, au fost invitați să expună producători din mai multe zone ale țării.

Printre produsele ecoologice, de casă, vizitatorii târgului vor putea găsi de la preparate tradiționale din carne, cârnați și alte specialități, până la brânzeturi, miere, produse de panificație și alte bunătăți.

Intitulat ”Tradiții românești”, târgul este organizat de Asociația ”Alba Transilvania”  și Asociația ”Țara Vinului”, în perteneriat cu magazinul Kaufland, Pimăria Municipului Alba Iulia și Consiliul Județean Alba. Potrivit organizatorilor, în cadrul târgului sunt invitate Asociațiile Producătorilor de Produse Tradiționale din Brașov, Hunedoara, Maramureș, Baia Mare, Sălaj, Arad și Argeș.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.