Părintele Vasile Ioana va conferenția la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia, în colaborare cu Arhiepiscopia Alba Iuliei, Facultatea de Teologie Ortodoxă și Casa de Cultură a Studenților,  organizează conferința „7 trepte spre fericire în cuplu”, susținută de către părintele Vasile Ioana de la biserica Sfântul Nicolae – „Dintr-o zi” din București.

Într-o societate marcată de numeroase ideologii și compromisuri morale care ne pot afecta adevărata fericire, Părintele Vasile Ioana va vorbi despre modalitățile prin care putem trăi frumos în viața familială și în armonie cu cei din jurul nostru.

Evenimentul se vs desfășura joi, 21 martie 2019, începând de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, iar intrarea este liberă.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Alba Iuliei

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.