Patinoar artificial, căsuțe ca-n povești, cupolă de lumini, brad artificial și multe colinde la inaugurarea Parcului sărbătorilor de iarnă, de la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

În Piața Cetății din Alba Iulia s-a deschis, în această seară, Parcul sărbătorilor de iarnă, aici fiind amenajate mai multe căsuțe, un patinoar, o scenă pe care artiști și tineri cântă colinde și un brad artificial. Toate acestea sunt acoperite de o cupolă imensă de lumini.

Autoritățile au început amenajarea Parcului sărbătorilor de iarnă de aproape o lună, acesta fiind inaugurat miercuri seara în prezența mai multor tineri, copii și a oficialităților locale. Cu această ocazie au avut loc concerte de colinde și s-a deschis patinoarul. Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava și zeci de copii au numărat descrescător, iar apoi miile de luminițe s-au aprins.

Principala schimbare față de anii trecuți a Parcului este cupola de lumini, care în această iarnă se întinde pe o suprafață mult mai vastă, de 2.800 de metri pătrați.

De la căsuțele de lemn, ce creează o atmosferă de poveste, se poate comercializa vin fier, produse hand-made, clătite, ciocolată de casă, obiecte cu identitatea vizuală a municipiului Alba Iulia ce pot fi oferite cadou, respectiv produse de artizanat. Lângă ele se află linghispir pentru copii, iar în partea opusă o mică iesle.

Și în acest an a fost amenajat un patinoar artificial de dimensiuni medii, iar o prețul pentru o oră este de 5 lei, acesta fiind deschis zilnic între orele 10.00 și 22.00.
Parcul sărbătorilor de iarnă va funcționa în perioada decembrie 2017 – februarie 2018. În acest an, pentru iluminat și împodobirea întregului oraș cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria Alba Iulia a avut un buget de 300.000 de euro.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.