Paven Nicoleta și Șandru Cristian, desemnați Miss și Mister Boboc 2017 ai Colegiului Tehnic „Apulum” din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

Colegiul Tehnic Apulum a ”spart gheața” și a organizat, ieri seară, primul bal al bobocilor din acest an în Alba Iulia. Evenimentul mult așteptat de la începerea anului școlar de către liceeni, în special de cei de clasa a IX-a, s-a desfășurat la Casa de Cultură a Studenților, iar pentru mult râvnitele titluri au luptat cinci perechi de boboci.

Paven Nicoleta și Șandru Cristian au fost desemnați Miss și Mister Boboc 2017, în vreme ce premiile de Popularitate au ajuns în acest an la Denisa Davidaș și Florea Robert.

Părinți, bunici, rude, cadre didactice, colegi și prieteni s-au adunat, vineri seara, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților pentru a-și susține și încuraja favoriții care au concurat pentru ”supremația” laurilor de Miss și Mister Boboc.

Lupta a fost acerbă, iar pentru desemnarea câştigătorilor concurenţii au fost supuşi la mai multe probe pentru a-şi demonstra aptitudinile şi talentul, și anume de prezentare, cultură generală, dans, de aptitudini și proba surpriză pregătită de organizatori.

Cei doi care au reuşit să impresioneze juriul și să se impună, atât prin frumuseţe cât şi prin talent şi inteligenţă sunt Paven Nicoleta și Șandru Cristian. Ei vor reprezenta cu mândrie generaţia clasei a IX-a de la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia.

Tema balului în acest an a fost ”Voyage…voyage”, astfel că publicul a avut ocazia să facă ”o călătorie” prin țări precum Spania, Turcia, India, Grecia sau România, alese de boboci să le reprezinte prin ținute, și nu numai.

Petrecerea tinerilor  a fost asezonată cu scenete, momente muzicale și dans și  a fost prezentată de Beatrice Manoilă și Robert Bodea.

 

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.