Pe lista de repartizare a locuințelor sociale pentru chiriașii evacuați din locuințele retrocedate în Alba Iulia se află șapte persoane

Îndosariat în: Administrație |

Pentru a veni în sprijinul chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a fi evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari, în municipiul Alba Iulia s-a constituit fondul de locuinţe destinat închirierii, respectiv 25 de locuinţe sociale situate în amplasamentul str. Marcus Aurelius nr. 51, bl. A3.

La Primăria municipiului Alba Iulia au fost înregistrate 8 cereri de locuinţă socială, însoţite de actele justificative necesare. În vederea soluţionării cererilor persoanelor îndreptăţite privind repartizarea unei locuinţe, s-a constituit comisia de analiză a solicitărilor care au fost punctate conform criteriilor aprobate prin HCL nr. 100/2012.

Urmare a verificării dosarelor, a departajării acestora în funcţie de punctajul realizat de fiecare solicitant şi a verificărilor efectuate în teren, s-a întocmit lista de priorităţi pentru anul 2013 în vederea repartizării locuinţelor sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a lî evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari.

Pe lista se află 7 persoane, respectiv: Rusan Simonel (19 puncte); Oprean Virgiliu – Șteau Alina Elena (19 puncte); Cocârlă Gabriela Monica (19 puncte); Ciurar Cornel (19 puncte); Luca Viorica (17 puncte) și Bogdan Viorica (15 puncte).

Comisia socială propune Consiliului local ca domnului Oprean Virgiliu şi fiicei acestuia – doamna Şteau Alina Elena, care se regăseşte pe poziţia 6 în lista de priorităţi pentru repartizarea locuinţelor sociale, să li se repartizeze o singură locuinţă deoarece la efectuarea anchetei sociale aceasta a fost găsită la adresa din str. Bucureşti, nr. 30. unde locuiesc tatăl și cei doi fraţi. Întrucât numita Ciurar Ofelia, care a depus cerere în 7 iunie 2012, nu a dorit să precizeze adresa la care locuieşte în vederea efectuării anchetei sociale, comisia a respins solicitarea acesteia privind atribuirea unei locuinţe. Familia Costea Ioan și Ileana, care în prezent sunt internaţi într-un cămin de persoane vârstnice, au declarat că renunţă la repartizarea unei locuinţe”, au explicat reprezentanții SPAS Alba Iulia.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea listei de priorităţi pentru anul 2013, în vederea repartizării locuinţelor sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a fi evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Alba Iulia, ce va avea loc marți, 26 martie.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.