Percheziții la Poliția Locală Alba Iulia, în legătură cu incendierea unui autoturism de lux în cartierul Micești

Îndosariat în: Actualitate |

Polițiștii și procurorii au efectuat astăzi, în jurul prânzului, percheziții la sediul poliției locale Alba Iulia, într-un dosar ce vizează incendierea mașinii de lux din cartierul Micești, cercetările neavând legătură cu atribuțiile de serviciu ale funcționarilor.

Cercetarea se află în faza incipientă. În acest dosar se mai fac percheziții și în alte locații. Este posibil ca după finalizarea lor să fie audiate persoane.

Există suspiciuni rezonabile că un angajat al Poliției Locale din Alba Iulia ar fi implicat în incendierea autoturismului de lux din cartierul Micești.

La începutul săptămânii o mașină de lux parcată în cartierul Micești a fost incendiată, în miez de noapte, iar primele indicii indicau că este vorba de o răzbunare. Autoturismul a ars în proporție de 90%, iar valoarea bunurilor distruse a fost de circa 70.000 de lei.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.