Performanța Ighiu sancționată cu averisment de către ITM Alba, după ce inspectorii au descoperit că Souleymane Keita a fost angajat fără forme legale de muncă

Îndosariat în: Sport |

Echipa Performanța Ighiu a fost sancționată cu avertisment de inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Alba după ce inspectorii instituției au descoperit că fotbalistul senegalez, Souleymane Keita, proaspăt transferat la CSM Reşiţa, a fost angajat fără forme legale de muncă.

Potrivit unui comunicat de presă trimis, luni, de ITM Alba, Clubul Sportiv Performanța Ighiu a fost sancționat cu avertisment scris după ce un fotbalist, cetățean senegalez, a fost angajat fără forme legale.

Surse oficiale au declarat pentru ziarulunirea.ro că este vorba despre mijlocaşul Souleymane Keita, proaspăt transferat la CSM Reșița, care a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Performanței Ighiu în turul campionatului, când a fost şi golgheterul divizionarei terţe, cu 5 reuşite.

Inspectorii ITM Alba au aplicat, în urma controalelor de săptămâna trecută, două amenzi în valoare de 1.800 de lei și 11 avertismente, dintre care unul Clubului Sportiv Performanța Ighiu.

În vârstă de 29 de ani, Souleymane Keita a venit în județul Alba în vară, fiind transferat de la Național Sebiș, iar în acest moment face obiectul unui litigiu cu Naţional Sebiş, ajuns la Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Fotbalistul african, ce joacă mijlocaş dreapta, este de aproape opt ani în România, având la activ peste 70 de meciuri în Liga 1, la Gloria Bistriţa, CSMS Iaşi şi ACS Poli Timişoara, echipe pentru care a marcat șapte goluri.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro