Peste 100 de elevi militari participă la Parada Națională Militară de la Bucureşti şi la defilarea cu tehnică şi trupe de la Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Un detaşament format din 61 de elevi, doi ofiţeri şi un subofiţer de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia va participa la Parada Națională Militară de anul acesta de la Bucureşti.

Elevii şi cadrele militare au plecat vineri, 22 noiembrie, spre capitală, acolo unde au loc antrenamente întrunite ale detaşamentelor desemnate să participe la Parada Națională Militară cu ocazia zilei de 1 decembrie, Ziua Naţională a României. Este pentru prima dată când elevi ai colegiului militar albaiulian participă la parada militară de la Bucureşti.

Un alt detaşament format din 52 de elevi şi un ofiţer se va pregăti acasă, la Alba Iulia, pentru defilarea cu tehnică şi trupe ce va avea loc în ziua de 1 decembrie. Elevii se vor alătura astfel celor aproximativ o mie de militari din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, prezenţi la Alba Iulia de Ziua Naţională a României.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.