Peste 100 de exponate vor putea fi admirate în cadrul expoziției „Vitrina cu păpuși”, de la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Astăzi, 31 mai 2017, de la ora 12.00, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia va avea loc vernisajul expoziției ”Vitrina cu păpuși”. Pentru că ne apropiem de sărbătoarea dedicată copiilor, muzeul și-a rezervat o parte a spațiilor expoziționale colecționarilor pasionați.

Cele aproape 100 de păpuși expuse formează colecția unui copil mai mare al muzeului, conservatoarea Smaranda Cutean. Păpuși din porțelan, îmbrăcate în rochii de epocă, dar și păpuși mai vechi ale primei fabrici românești de profil Arădeanca ori clovni în ținute foarte colorate pot fi admirate timp de o lună la etajul II al Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia.

”Lansăm așadar o nouă poveste, prin care copiii mai mari sau mai mici pot să-și facă cunoscute pasiunile. Vitrinele muzeului îi așteptă, pentru a ne încânta pe toți cu piesele adunate cu grijă”, transmit reprezentanții muzeului albaiulian.

Expoziția este organizată de Consiliul Județean Alba și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro