Peste 150 de dansatori din ţară s-au întrecut astăzi la Alba Iulia în cadrul primei ediții a cupei „Dance to Sunrise”

Îndosariat în: Sport |

cupa-dance-to-sunrise-formatiiPeste 150 de dansatori din ţară s-au întrecut astăzi, 20 octombrie, în cadrul Concursului Naţional de Dans Sportiv “Cupa Dance to Sunrise!”.  Aflat la prima ediţie, concursul a reunit pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia talente de la cele mai mici, de 4 ani şi până la 16 ani. Chiar dacă emoţiile i-au cuprins pe majoritatea, cu toţii au dat tot ce au avut mai bun pentru a impresiona juriul şi pentru a obţine un loc pe treapta podiumului.

Competiţia a fost structurată pe mai multe categorii de vârstă, respectiv 4-7 ani şi până la 16 ani. Părinţii, surorile, frăţiorii, bunicii, prietenii, cu toţii au venit să-i vadă pe cei mici care au strălucit în toată splendoarea lor.  Dansuri moderne, de majorete, cha-cha sau balet au fost doar câteva dintre reprezentaţiile acestora.

 Cu toţii au fost răplătiţi cu diplome şi medalii, iar câştigătorii locului I, cei mai mici, au primit în plus şi cadouri. Acestea au fost înmânate de invitaţi speciali din Elveţia. Amfitrionul evenimentului a fost antrenorul albaiulian Vlad Vasile, preşedintele Clubului “Dance to Sunrise”, cel care a şi iniţiat acest concurs.

 După jurizare, care s-a dovedit o misiune destul de grea având în vedere că cu toţii au fost foarte buni, vă prezentăm în continuare rezultatele finale.

• Categoria 4-7 ani:
Locul I – Dance to Sunrise, seria IV
Locul II – Forever Dance Sibiu
Locul III – HCC Abrud

• Categoria 8-9 ani:
Locul I – Top Dance 2007 Teiuş
Locul II – Dance to Sunrise, seria I
Locul III – Dance to Sunrise, seria II
Locul IV – Dance to Sunrise, seria III

• Categoria 10-13 ani:
Locul I – HCC Abrud Majorete
Locul II – Dance to Sunrise, seria I
Locul III – Top Dance 2007 Teiuş
Locul IV – Dance to Sunrise, seria II şi III

• Peste 14 ani:
Locul I – Forever Dance Sibiu
Locul II – HCC Abrud

Competiţia a fost organizată de Clubul “Dance to Sunrise”, în parteneriat cu “Marea Lojă Naţională Română 1880″, Consiliul Judeţean Alba, Casa de Cultură a Sindicatelor şi Federaţia Română de Dans Sportiv.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Un răspuns pentru Peste 150 de dansatori din ţară s-au întrecut astăzi la Alba Iulia în cadrul primei ediții a cupei „Dance to Sunrise”

  1. BUNA ZIUA LA CAT.10 -13 ANI LOC 2 E DANCE TO SUNRISE GRUPA 3 SERIA 1

    MULTUMESC FRUMOS

    VLAD VASILE
    20.10.2013 la 17:37
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.