Peste 30.000 de articole pirotehnice au fost confiscate de poliţişti la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

petarde-confiscate-alba-iuliaPoliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia au efectuat, în cursul acestei dimineți, două percheziţii la domiciliile unor persoane din Alba Iulia, bănuite de comiterea infracțiunii de „operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Au fost găsite 31.983 de articole pirotehnice din categoria a II-a, deţinute fără drept, care urmau să fie comercializate în diverse locaţii, pe raza municipiului Alba Iulia.

Faţă de M.P.D. de 40 de ani şi N.H.S., de 39 de ani, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept”, faptă prevăzută de art. 37 lit. a din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Toate articolele pirotehnice, găsite cu ocazia percheziţiilor, au fost ridicate în vederea confiscării.

FOTO: IPJ Alba

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.