Peste 33 de metri cubi de material lemnos transportați fără acte de proveniență au fost confiscați de polițiștii din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 11 iulie 2018, poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice în timp ce acţionau pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos, pe strada Regimentul V Vânători, din Alba Iulia, au oprit pentru control o autoutilitară cu remorcă ce transporta material lemnos.

În urma verificărilor, poliţiştii au constat că  materialul lemnos era transportat fără aviz de însoţire.

Faţă de conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, s-a luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform prevederilor Legii nr. 171/2010, republicată, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar cantitatea de 33,29 mc. lemn rotund specia fag, în valoare de 14.347,99 lei a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Alba Iulia.

Totodată, s-a luat măsura confiscării autoutilitarei cu semiremorcă şi predării acesteia, în custodie, unui administrator al unei societăţi comerciale din Alba Iulia.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.