Peste 80 de persoane legitimate, bunuri confiscate și amenzi de peste 12.000 de lei aplicate participanților la Talciocul din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Poliţiştii din Alba Iulia au desfășurat, ieri, 12 martie 2017, o acţiune cu efective mărite în talciocul din municipiu, cu scopul de a preveni şi combate infracțiunile şi contravenţiile precum şi pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privind comercializarea bunurilor. Au fost aplicate 48 de amenzi şi confiscare bunuri în valoare de 2.025 lei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12.03.2017, între orelor 06.00-12.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, în talciocul din Alba Iulia, o acţiune cu efective mărite ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, a comerţului ilicit precum şi creşterea gradului de siguranţă rutieră în zonă.

Cu ocazia acţiunii au fost legitimate 82 de persoane, constatate şi sancţionate 48 de abateri contravenţionale, din care 11 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 18 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 12 la legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 2.025 lei.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 12.650 lei.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro