Peste 80 de saci de deșeuri menajere strânși în urma unei acțini de ecologizare organizată pe Dealul Mamut din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

actiune-de-ecologizare-pe-dealul-mamut-din-alba-iulia-oct-2015Clubul Lions din Alba Iulia a organizat alături de echipa sportivă de amatori Bicheru și alți voluntari, o acțiune de ecologizare pe Dealul Mamut, în urma căreia s-au strâns, în doar trei ore, peste 80 de saci de deșeuri de 240 de litri.

Peste 20 de voluntari, majoritatea tineri, s-au întâlnit, sâmbătă, de la ora 11.00, în fața Schitului „Sfântul Lazăr” din Alba Iulia, ecologizând pădurea până la poienița din vârful Mamutului.

Potrivit voluntarilor, majoritatea gunoaielor, pet-uri de bere, conserve, resturi alimentare, provin de la persoanele participante la picnicuri sau de la tăietorii de lemne.

Acțiunea a plecat după ce bicicliștii care frecventează zona au observat că pet-urile au ”cucerit” pădurea. Pentru a fi cât mai productivi, voluntarii s-au împărțit în echipe.

Sacii plini s-au lăsat pe cel mai apropiat drum accesibil auto, fiind ridicați, ulterior, de societatea de salubrizare – Polaris M Holding – care operează în Alba Iulia.

Organizatorii, Lions Club Alba Iulia, au pus la dispoziția voluntarilor saci de gunoi și mănuși.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.