Petrariu Adelina și Moghiroiu Bogdan au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2017 ai Colegiului Național „HCC” din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

Colegiul Național „HCC” din Alba Iulia și-a desemnat, în această seară, câștigătorii Balului Bobocilor 2017. Titlurile de Miss și Mister au fost câștigate în acest an de Petrariu Adelina și Moghiroiu Bogdan, care vor reprezenta cu mândrie generația clasei a IX-a, iar premiile de Popularitate au ajuns la Demeter Georgia și Răzvan Mărginean.

Pentru mult râvnitele titluri s-au luptat, vineri seara, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, șapte perechi de boboci. Tema balului în acest an a fost „Vestul Sălbatic”, astfel că cei prezenți au avut ocazia să-i vadă în lumina reflectoarelor pe tinerii liceeni costumați după specificul cunoscutului ținut american.

Cei 14 pretendenți la trofee au avut trecut prin mai multe probe de foc, printre care prezentare, cultură generală, probă surpriză, dar și o scenetă în care au demonstrat cât de pregătiți sunt și proba de dans.

Lupta a fost strânsă și la fiecare probă bobocii au încercat să se impună atât prin creativitate cât și prin inteligență și talent, însă, la final, doar doi au reușit să cucerească juriul și să demonstreze că merită titlurile de Miss și Mister Boboc 2016. Ei sunt Petrariu Adelina și Moghiroiu Bogdan.

În urma concursului organizat pe internet, Perța Andreia și Miclea Cătălin au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2017 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi. Ei au primit un premiu în bani din partea ziarului.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.