„PICIORoange SHOW” a fascinat publicul prezent în această după amiază la ALBA FEST 2017

Îndosariat în: Actualitate |

Cea de-a treia zi a Festivalului ALBA FEST 2017 a adus la Alba Iulia un alt eveniment inedit. Albaiulienii și turiștii prezenți în Piața Cetății s-au putut bucura de întâlnirea cu personajele pe picioroange aduse în oraşul nostru de Compania de Teatru BECOME din Sibiu.

De la cel mai mic până la cel mai mare, trecătorii au fost fascinaţi de prezenţa actorilor pe picioroange. Oamenii s-au adunat să vadă ineditele apariţii şi să se fotografieze cu ele.

Copilaşii care s-au întâlnit cu personajele le-au recitat poezii şi în schimb au primit de la aceştia baloane colorate în formă de căţeluş şi alte figurine haioase.

Spectacolul actorilor Companiei de Teatru BECOME  “PICIORoange SHOW”  a bucurat vizitatorii care s-au declarat încântați de spectacolul oferit.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro