Plutonierul major Mihai Avram, de la ISU Alba, a obținut locul III la Concursul Internațional „Cel Mai Puternic Pompier – 2017”

Îndosariat în: Actualitate |

În zilele de 25 și 26 august 2017, la Oroshaza – Ungaria s-a desfășurat Concursul internațional “Cel Mai Puternic Pompier 2017” ( 2017 TFA Hungary –Oroshaza International Fire Fighter Sport Championship). 

La această competiție au participat peste 160 pompieri din 6 țări. Concurenții au avut de parcurs patru probe – manipularea furtunului; greutate şi rezistenţă; cursa de obstacole și  ridicarea greutăţii.

În urma probelor parcurse în cele două zile de concurs, plt. maj. Avram Mihai din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba a obținut locul al III lea, la categoria a II a – 30-40 ani.

În palmares subofițerul mai are:

– etapa finală a Campionatului Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne în anul 2015 unde a obținut medalia de bronz, iar în anul 2016 medalia de aur la categoria +100 kg;

– etapa finală a Campionatului Național Unifight al Ministerului Afacerilor Interne în anul 2017, obținând medalia de bronz la categoria 100 kg;

– etapa națională a Concursului cel Mai Puternic Pompier în anul 2016, obținând locul 3 cu echipa ISU Alba.

– etapa județeană a Concursului cel Mai Puternic Pompier în anul 2016 (la individual), obținând locul 2, respectiv locul 3 în anul 2017, iar cu echipa a obținut medalia de aur în ambii ani.

”Îl felicităm și suntem mândri de colegul nostru!”, a transmis ISU Alba.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro