PMP Alba trimite 17 reprezentanți la primul congres al partidului

Îndosariat în: Politică |

conferinta-pmp-delagati-congresSâmbătă, 7 iunie 2014 va avea loc primul congres al Partidului Mișcarea Populară. În cadrul lui vor avea loc alegerile pentru funcțiile de conducere ale formațiunii.

Astfel, va fi ales președintele partidului, secretarul general, doi secretari generali adjuncți, 8 vicepreședinți, 8 secretari executivi, liderii de grup din Camera Deputaților și Senat și liderii organizațiilor de femei și tineret.

Delegația organizației din Alba este formată din 17 membri și este condusă de deputatul Clement Negruț, președintele PMP Alba și membru în Consiliul Executiv Național al partidului.

Partidul Mișcarea Populară intră într-o nouă etapă. Ne orientăm de acum spre un obiectiv deosebit de important și anume, alegerile prezidențiale din această toamnă, un moment de mare însemnătate pentru țara noastră. La alegerile pentru Parlamentul European, Partidul Mișcarea Populară a demonstrat, că deși a intrat în bătălia politică de puțin timp, a reușit să crească atât de mult încât șă-și trimită reprezentanți în forul de la Bruxelles. Credem în valorile ce caracterizează eșicherul politic de dreapta și de aceea nu ne temem de provocările care ne apar înainte.

Partidul Mișcarea Populară va continua să crească urmându-și principiile și neînșelând încrederea oamenilor. Dorim în continuare ca alături de celelalte partide de dreapta să constituim acea forță care să poată opri ceea ce face în acest moment partidul lui Iliescu, Năstase și Ponta.

Legat de Parlamentul European, pot să spun că mă bucur văzând că grupul PPE rămâne cel mai puternic, cu 221 de europarlamentari, între care se regăsesc și colegii mei Cristian Preda și Siegfred Mureșan, oameni cu care PMP se mândrește și care au confirmat deja că pot face o imagine bună țării noastre și știu să lucreze cu instituțiile europene.

După acest congres, ce va avea loc în data de 7 iunie, la Palatul Parlamentului din capitală, vom vorbi despre obiectivele pe care Partidul Mișcarea Populară și le va fixa pentru perioada următoare și strategi pe care o va urma pentru alegerile prezidențiale din toamnă”, a declarat președintele PMP Alba, Clement Negruț.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.