PNL Alba a oferit sute de flori doamnelor și domnișoarelor cu prilejul zilei de 8 Martie

Îndosariat în: Actualitate |

Ziua de 8 Martie nu a fost lăsată să treacă neobservată de către liberalii din Alba Iulia nici în acest an. Aceștia au ales să transmită „La mulți ani” reprezentantelor sexului frumos, oferindu-le sute de flori.

Astfel, doamnele și domnișoarele care le-au ieșit în cale tinerilor liberali, în cartierul Cetate, s-au bucurat de venirea primăverii odată cu gândurile bune ale celor din PNL Alba. Nu au fost uitate nici câteva familii mai greu încercate de soartă, membrii TNL vizitându-le și oferindu-le buchete de flori.

Tinerii care au felicitat frumoasele albaiulence au fost coordonați de președinții PNL și al TNL Alba Iulia, Gabriel Pleșa și Gabriel Lupea, fiind însoțiți de câțiva membri BPT al PNL Alba Iulia și de reprezentantele OFL Alba.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.