PNL Alba întârzie luarea unei decizii în cazul lui Nicolae Sântimbrean

Îndosariat în: Politică |

În plin scandal public izbucnit în urma informațiilor publicate în presă despre Nicolae Sântimbrean în urmă cu circa o lună, organizația Partidul Național Liberal Alba anunța la 12 februarie că situația colegului lor va fi analizată “în proxima ședință a Biroul Permanent Teritorial al PNL Alba”.

După ce apele s-au liniștit însă, liberalii au dorit să treacă prin acest scandal ca și gâsca prin apă, fără să se ude sau murdărească în ochii opiniei publice. Astfel că au dat uitată povestea colegului lor, după ce acesta a fost respins la concursulpentru ocuparea functiei de director executiv la OIR POS DRU Regiunea Centru, cu sediul la Alba Iulia.

O lună mai târziu poziția PNL Alba în ceea ce privește scandalul Sântimbreanu este încă în aceeași fază de analiză.

“Având în vedere solicitarea dvs de informații si tinand cont de aspectele semnalate de presa va informam ca Biroul Permanent Teritorial al PNL Alba a discutat cazul semnalat de mass media. Deoarece la intalnirea respectiva nu a participat si domnul Sintimbrean, dar nici alti membri ai conducerii PNL Alba, in respectivul caz nu a fost luata nicio decizie. Aspectele semnalate urmeaza a fi reanalizate, in prezenta d-lui Sintimbrean, care va putea aduce, daca va fi cazul, argumente in apararea sa. In momentul in care PNL Alba va lua o decizie in acest caz, va vom informa cu promptitudine”, se arată în răspunsul PNL Alba.

Vă reamintim că scandalul Nicolae Sântimbrean, membru al PNL Alba și vicepreședinte TNL la nivel național, a izbucnit în urma dezvălurilor și documentelor publicate în ziarul “Unirea” despre trecutul fostului polițist. Susținut de partid, Sântimbrean era atunci unicul candidat la conducerea OIR POS DRU Regiunea Centru, o instituție de nivel regional foarte importantă. A picat însă concursul obținând nota 1,99, iar povestea a început să fie dată uitării, fără ca nimeni să mai explice ceva, fără ca nimeni să își mai asume ceva, fără să înțelegem totuși cum sunt promovați oamenii valoroși din PNL în funcții importante de conducere, așa cum ni s-a subliniat în repetate rânduri că se face la PNL.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.