PNL și PDL scut în Parlament pentru Băsescu

Îndosariat în: Politică |

senatul-romanieiDacă doar în urmă cu 5 luni de zile, PNL nu ar fi făcut niciodată scut pentru președintele Băsescu, se pare că vremurile politice s-au schimbat radical și acum întâlnim o situație în care senatorii PNL și PDL cer vot în Senat pentru a se decide dacă Traian Băsescu să fie invitat sau nu la aniversarea a 150 de ani de activitate a Senatului.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a explicat de ce președintele Traian Băsescu nu a fost invitat la acest eveniment și anume „pentru a nu crea un moment penibil, ţinând cont că şeful statului a militat constant pentru Parlament unicameral”.

Senatorul PSD Ilie Sârbu a declarat în Plenul Senatului că nici nu se poate supune la vot o asemenea propunere ( propunerea PDL și PNL privind votul in Senat referitor la invitarea lui Traian Basescu la aniversarea a 150 de ani de activitate a Senatului) , acesta amintind momentul în care fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, nu a fost invitat la Cotroceni la învestirea unui ministru.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.