Poliția a reținut doi bărbați din Alba Iulia după ce au sustras 3 camere de supraveghere de la o staţie de clorinare a apei

Îndosariat în: Actualitate |

camera-supraveghere-exteriorCu ocazia cercetărilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia s-a reuşit identificarea principalilor suspecţi de comiterea unui furt, faptă ce a fost reclamată în data de 8 aprilie, 2014.

Astfel, potrivit IPJ Alba, “în sarcina lui Costică D, de 53 de ani şi Augustin M., de 43 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, poliţiştii au reţinut faptul că la data de 8 aprilie a.c., au demontat şi sustras trei camere de supraveghere montate pe staţia de clorinare a apei aparţinând unei societăţi comerciale situată pe raza municipiului Alba Iulia. Camerele de supraveghere sustrase au fost recuperate, urmând a fi predate persoanei vătămate.

Pe numele celor doi, poliţiştii au deschis dosare penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”  faptă prevăzută şi pedepsită de articolul  228, aliniatul 1 şi  articolul 229, aliniatul 1, litera d şi e, din Codul Penal.”

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.