Polițiștii au aplicat 22 de amenzi şi au confiscate bunuri în valoare de peste 3.700 de lei, în urma unei acțiuni organizate în Talciocul din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 4 august 2019, între orelor 09.00-11.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, în Talciocul din Alba Iulia, o acţiune cu efective mărite ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, a comerţului ilicit precum şi creşterea gradului de siguranţă rutieră în zonă. 

La acțiune, polițiștii din Alba Iulia au fost sprijiniți de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, de cei ai Serviciului Pentru acțiuni Speciale dar și de jandarmi.

Cu această ocazia au fost legitimate 42 de persoane, controlate 7 societăți comerciale și au fost constatate şi sancţionate 22 de abateri contravenţionale, din care două la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 5 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice și 15 la legea 12/1990 privind comerţul.

Totodată, polițiștii au constatat două infracțiuni și au identificat 5 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 1.268 lei și au indisponibilizat bunuri în valoare de 2.100 de lei, urmare a faptului că au constatat două infracțiuni de nerespectare a prevederilor legale privind mărcile și indicațiile geografice, prevăzute de Legea 84 din 1998.  

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 3.770 lei.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.