Poliţiştii din Alba Iulia au aplicat amenzi de peste 14.000 lei în urma unei acțiuni preventive organizate la nivelul municipiului

Îndosariat în: Actualitate |

filtre-politie-rutiera-albaÎn datele de 24 și 25 ianuarie 2014, pe raza municipiului Alba Iulia, poliţiştii au organizat o acţiune în vederea asigurării unui climat de ordine si siguranţă publică, angrenând efective din cadrul poliţiei rutiere, ordine publică, investigaţii criminale, dar şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.

Au fost legitimate 146 de persoane, controlate 371 de autovehicule şi 17  societăţi comerciale (baruri, unităţi de cazare), fiind constatată o infracţiune de furt calificat.

Au fost aplicate 98 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.361 lei, din care 91 fiind la regimul circulaţiei rutiere, 6 la legea 61/1991, restul la alte acte normative. De asemenea s-a luat măsura reţinerii în vederea suspendării a  6 permise de conducere, unul fiind pentru alcool, iar restul de cinci constituind alte abateri la regimul rutier. Au fost retrase şi 3 certificate de înmatriculare.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.