Poliţiştii rutieri din Alba Iulia au făcut daruri copiilor din două centre de tip familial

Îndosariat în: Actualitate |

În pragul Crăciunului, poliţiştii din judeţul Alba mulţumesc colindătorilor şi urează tuturor cetăţenilor Sărbători Fericite!

În contextul sărbătorilor de iarnă, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, însoţiţi de Moş Crăciun şi spiriduși, au adus un strop din spiritul Crăciunului copiilor instituţionalizaţi în casele de tip familial „Riţa Gărgăriţa” din Bărăbanţi şi „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos.

Pentru gestul lor, poliţiştii au fost răsplătiţi cu colinde şi urări oferite cu generozitate de gazde. Vestea Naşterea Domului Isus Hristos a fost primită, în această perioadă, de poliţiştii din judeţul Alba, de la sute de colindători ce au trecut pragul unităţilor de poliţie.

Pentru colinde sfinte şi pentru caldele urări primite, poliţiştii aduc mulţumiri minunaţilor colindători şi le adresează, la rândul lor, gânduri bune, Sărbători de Iarnă cu bucurii, încredere, speranţă, prosperitate, linişte şi pace sufletească.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba urează tuturor cetățenilor Crăciun fericit, alături de cei dragi şi un An Nou cu sănătate şi bucurii!

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro