Polițiștii și procurorii fac cercetări in rem pentru moarte suspectă în cazul bărbatului din Alba Iulia care a murit după ce ar fi fost înțepat de un tăun

Îndosariat în: Actualitate |

Dosarul de cercetare penală in rem deschis în acest caz a fost trimis de Poliția municipiului Alba Iulia, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru a i se da un număr unic de înregistrare, iar apoi va fi înaintat spre soluționare  Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, fiind vorba de moarte suspectă.

Reprezentanți ai Poliției Alba au declarat, luni, că un bărbat în vârstă de 54 de ani, cunoscut cu probleme alergice, a murit, săptămâna trecută, după ce a fost înțepat de o insectă, cel mai probabil de un tăun care a ieșit din scorbura bușteanului pe care el l-a tăiat.

”Din scorbură au ieșit mai multe insecte, tăuni și viespi de pădure, iar unul dintre tăuni l-a înțepat pe bărbat în frunte, iar el, care mai era cu alte două persoane, le-a spus acestora să-l ducă repede acasă deoarece este alergic. Ei au sunat și la 112”, potrivit Poliției Alba.

După un timp, pacientul a intrat în stop cardio-respirator, fiind transportat cu SMURD-ul la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. În ciuda manevrelor de resuscitare îndelungate, bărbatului un i-au mai revenit semnele vitale, fiind declarat decesul, potrivit unor surse medicale.

Reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală Alba au declarat, luni, pentru ziarulunirea.ro, că au efectuat autopsia și în continuare se fac examinări medico-legale complementare pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Bărbatul locuia în cartierul Oarda din Alba Iulia și știa că este alergic la înțepături de insecte deoarece avea trei stupi de albine.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro