Posibil pedofil prins de o patrulă a Poliției Locale, după ce ar fi pipăit un copil în apropiere de Stadionul „Cetate”, din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

O  echipă a poliţiei locale Alba Iulia, aflată în patrulare a  fost sesizată astăzi, 1 septembrie 2017, de către C.O.M  cu privire la un posibil abuz.      

A fost observat un tânăr care a pipăit în zona intimă un copil, în apropierea Stadionului Cetate din Alba Iulia, după care a fugit.

În baza semnalmentelor oferite de către  C.O.M, patrula poliţiei locale a început căutările, găsindu-l pe Arpad Sekey în zona unei benzinării din apropierea stadionului.

Acesta a fost reţinut de către poliţiştii locali M.M şi C.V în vederea identificării, după care a fost predat poliţiei municipiului Alba Iulia în vederea continuării cercetării cu privire la infracţiunea prevăzută în codul penal de perversiuni sexuale cu un minor.

Cetăţenii municipiului Alba Iulia sunt rugaţi să apeleze la Poliția Locală ori de câte ori au suspiciuni cu privire la orice posibila faptă de natură ilegală, sunând la numărul de telefon 0258/989 sau apelând serviciul unic de urgente 112.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro