Prața Alexandra și Fiț Rareș au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2018, la Colegiul Național „HCC” din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

Balul Bobocilor 2018, organizat de elevii de la Colegiul Național „HCC” din Alba Iulia, s-a desfășurat astăzi, 16 noiembrie 2018, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Bobocii de la „HCC” au trebuit să țină cont, în modul de prezentare, vestimentație, atitudine, comportament, de tema balului „Personalități istorice din România”, iar organizatorii au încercat să-i pună în dificultate prin probe specifice.

Concursul a avut cinci probe: prezentare, cultură generală, probă surpriză, dar și o scenetă în care au trebuit să demonstreze cât de pregătiți sunt și o probă de dans. Între ele, elevii claselor terminale, au pregătit momente muzicale, artistice.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales cei mai frumoși boboci ai acestui an: Rareș Fiț și Prața Alexandra.

Mister Popularitate a fost ales Buhățel Sergiu și Miss Popularitate, Vlaic Mirela.

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, Heliana Talpaș și Rareș Fiț au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2018 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.